Arrangementen

Stel hier jullie ideale vakantie samen

Wat maakt deze vakantie voor jullie onvergetelijk? Bij Casa Lua stel je zelf jullie wensenlijstje samen. Op basis van deze interesses én persoonlijk contact stellen wij het door jullie gekozen arrangement op maat samen. Zo maken we van jullie verblijf de vakantie waar jullie van dromen. Niets moet, alles kan!

Inspanning, ontspanning & beleven

Alle arrangementen bestaan uit een mix van activiteiten in de directe omgeving, op het eigen terrein of iets verder Andalusië in. Denk bijvoorbeeld aan een sportief verblijf met jouw wielren- of padelgroep. Ook erg leuk; een cultureel of creatief verblijf met jouw familie of vrienden. 

Zonder ontspanning geen inspanning, dus van de rust genieten hoort er deze vakantie ook zeker bij. OntSpanje in de jacuzzi, doe een powernap bij het zwembad of lees een boek op de veranda. En worden jullie ’s ochtends wakker met spierpijn of hebben jullie toch niet zo’n zin in die geplande wijnproeverij? Dan zoeken we samen gewoon naar een andere invulling van jullie dag.

Al onze arrangementen zijn op basis van minimaal 6 personen en vanaf 3 nachten. De prijs varieert tussen de €165 en €195 per persoon per nacht en vind je op de desbetreffende pagina.

Wil je meer over de beschikbaarheid van het arrangement van jouw voorkeur? Neem dan even contact met ons op. Omdat elk arrangement op maat wordt samengesteld, hangt dit natuurlijk van meerdere factoren af. 

Volledig verzorgd verblijf

Tijdens jullie vakantie zijn jullie het enige reisgezelschap bij ons op locatie. Jullie worden helemaal door ons ontzorgd. Wij organiseren alle activiteiten, verzorgen elke dag een heerlijk ontbijt, bereiden een powerlunch na afloop van jullie padeltraining of leggen de handdoeken klaar bij de wellness.

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het. Van het moment dat jullie door ons van het vliegveld worden gehaald tot het moment dat wij jullie daar aan het eind van jullie vakantie weer uitzwaaien, zorgen wij ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Dat noemen wij bij Casa Lua pas echt all-inclusive.

Kortom, een verblijf bij Casa Lua is inclusief:

  • Elke dag eten en drinken in de accommodatie (ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes)
  • Alsook eten en drinken tijdens de door ons georganiseerde activiteiten buiten de accommodatie
  • De organisatie van de activiteiten die horen bij het voor jullie samengestelde arrangement
  • Overnachtingen
  • Schoonmaak
  • Vervoer van/naar de luchthaven én van/naar de activiteiten.


Het enige dat niet inbegrepen is, is een vliegticket naar Alicante, Murcia, Almeria, Granada of Malaga. Retourtickets zijn er vaak al tussen de €125 en €150.

Wensenlijstje

Op jullie wensenlijstje voegen jullie het arrangement toe waar jullie het meeste in geïnteresseerd zijn als basis voor jullie verblijf. Daarna heb je de mogelijkheid er verschillende opties bij te plaatsen zodat de vakantie helemaal bij jullie reisgezelschap past.

Ben je niet op zoek naar een verblijf met een arrangement, dan kun je hier meer lezen over de opties om de villa te huren zonder arrangement.

Kies je arrangement

Hieronder vind je de verschillende arrangementen die wij aanbieden. Klik op een foto en je komt op een nieuwe pagina waar je alle informatie over het betreffende arrangement kunt vinden. Enthousiast? Dan klik je op de button waarmee je het arrangement op jullie wensenlijstje zet. Toch nog even verder kijken? Klik dan terug naar deze pagina!

Breid je arrangement naar hartenlust uit

Je hebt een arrangement geplaatst op jullie wensenlijstje waar je het meest in geïnteresseerd bent. Maar misschien hebben jullie opties in andere arrangementen gezien die jullie ook leuk lijken! Voeg ze dan hieronder toe aan het wensenlijstje, dan kijken we samen hoe wij hiermee jullie topvakantie compleet kunnen maken.

Veel van deze opties zijn kosteloos toe te voegen of te ruilen met een andere activiteit. Voor sommigen zal een toeslag berekend worden. Als dat het geval is, dan zullen we dit uiteraard duidelijk vooraf met jullie afstemmen.

Andalusië ontdekken

Ontdek de cultuur, natuur of culinaire geheimen van Andalusië.

Culinair

Leer, proef en ervaar de lekkernijen die Andalusië rijk is.

Creatief

Prikkel en ontwikkel je creativiteit eens in een andere omgeving.

Body & Mind

Even tijd voor lichaam en geest.

Fietsen

Ontdek de prachtige omgeving op de wielrenfiets of mountainbike.

Wandelen & Hiken

Trek wandelend of hikend de mooie en zeer diverse natuur in.

Padel of Tennis

Even lekker de baan op om een balletje te slaan.

Outdoor & Adventure

Voor de echte thrillseekers onder ons!

Sneeuwpret

Ga naar de Sierra Nevada, het wintersportgebied van Andalusië tijdens de wintermaanden.

Zon, Zee & Strand

Geniet van een dagje aan de kust.

Relaxen bij de villa

Geniet van al het heerlijks dat de accommodatie te bieden heeft.

Stad bezoeken

Een dagje winkelen, al het moois bekijken of gewoon gezellig slenteren door de stad.

De natuur in

Ontdek de prachtige en zeer diverse natuur van Andalusië.

Een uitje

Bezoek bijvoorbeeld een museum, pretpark, waterpark of sportwedstrijd.