Over ons

Welkom bij Casa Lua!

Wij zijn Martijn en Christel en samen met onze zoon Dani zijn wij geëmigreerd naar Spanje om onze droom te realiseren.

In 2008 vonden wij dit prachtige stuk grond in Galera, Andalusië en droomden ervan op deze plek een mooi huis te bouwen waar we in de toekomst zouden kunnen wonen en werken. Dit tienjarenplan heeft ietsje vertraging opgelopen, maar inmiddels zijn we begonnen met de laatste fase voor de opening.

Ons doel met Casa Lua is om een kleinschalig luxe resort te realiseren. Een plek waar jullie kunnen genieten van een ontspannen, comfortabel en gezellig verblijf. Wij vinden gastvrijheid heel erg belangrijk en staan vanaf het eerste contact voor jullie klaar om vragen te beantwoorden (wij spreken Nederlands, Spaans, Engels en Duits) en een unieke vakantie op maat samen te stellen. Beloven is doen. Bij ons kan je er echt vanuit gaan dat alles van A tot Z geregeld is. En dat zeggen wij niet zomaar.

Met ruim veertien jaar ervaring als ondernemer in de horeca en eventbranche heeft Martijn alle kennis en knowhow in huis om altijd dat stapje extra te kunnen doen voor zijn gasten.
Heerlijke menu’s samenstellen, een gezellige sfeer creëren, maatwerk leveren, de perfecte bruiloften en grandioze feesten organiseren. Hij heeft het allemaal gedaan. Martijn volgde zijn opleiding aan de ALO en studeerde Sport, Management en Ondernemen. Zijn interesse voor sport, bewegen en mensen begeleiden/coachen komt bij Casa Lua goed van pas. In Nederland was Martijn een fanatieke amateurwielrenner, die bij zijn wielerclub wekelijks wedstrijden reed. Hier in Andalusië probeert hij dagelijks op zijn fiets te stappen en te genieten van de bijzondere en zeer goede fietsomgeving. De ervaring, zijn sportiviteit en het enthousiasme waarmee Martijn in Nederland zijn bedrijven heeft geleid, neemt hij mee naar Casa Lua om zijn gasten van het beste te voorzien.

De jarenlange ervaring van Christel als kantoormanager bij een advocatenkantoor in Amsterdam komt ook helemaal tot zijn recht bij Casa Lua.
Van het organiseren en samenstellen van de prachtige arrangementen tot het regelen van alles in en om de villa. Christel is het gewend om een groep compleet te ontzorgen. Met haar gedrevenheid en positieve energie gaat ze geen uitdaging uit de weg. Van kinds af aan houdt Christel van bewegen op muziek. Al op jonge leeftijd danste ze meerdere keren per week en deed ze zelfs mee in het wedstrijd- en showteam van de Heemskerkse dansschool. Daarnaast verzorgde zij daar ruim tien jaar lang zelf diverse dans- en sportlessen, waar zij haar liefde voor dans en bewegen overbracht op haar groepen. Van de jongsten van vier jaar tot dames van zestig en van jazzballet tot pilates en Zumba.

De tennissport is wat Martijn en Christel op sportief vlak verbindt.
Al op jonge leeftijd hebben zij elkaar bij de Beverwijkse tennisclub LTC DEM leren kennen. Tennis, en inmiddels ook padel, vinden ze nog steeds erg leuk om te doen. In Spanje wordt er daarom door allebei nog fanatiek een balletje geslagen met de locals.

Jullie reisgezelschap wordt door ons volledig ontzorgd, van het moment dat jullie door ons van het vliegveld worden gehaald tot het moment dat wij jullie daar aan het eind van jullie vakantie weer uitzwaaien. Maar ook vooraf vinden wij persoonlijk contact al erg belangrijk. Op basis daarvan en van de interesses die jullie zelf met ons delen via jullie wensenlijstje stellen wij namelijk een arrangement op maat samen.

Wij vinden het erg leuk om met jullie mee te denken. Ook een uitdaging gaan we niet uit de weg om bijzondere dingen voor jullie te regelen.

Zo maken we van jullie verblijf de vakantie waar jullie van dromen. Alles kan, niets moet!

Blog van Casa Lua

Hoe is ons Spaanse avontuur begonnen en hoe zijn we hier in Galera terechtgekomen? Wat zijn de tradities en gebruiken hier? En wat kun je verwachten van de regionale keuken?

Antwoorden op deze vragen en nog veel meer lees je elke maand in Christels blog!

Casa Lua op Instagram

We laten je alles zien van ons bijzondere landgoed en onze luxe villa.
Ook nemen we je regelmatig mee op pad om de omgeving te leren kennen!