Zoek
Sluit dit zoekvak.
Contact opnemen

Inspannen, ontspannen & beleven: ¡Vamos!

Wil je meer weten over onze arrangementen,  verhuur, events of heb je een andere vraag? Wij staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en met je mee te denken.

Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen, ons te bellen óf een e-mail te sturen. Je kan ons ook altijd even appen.

Casa Lua
Martijn & Christel

Casa Lua Galera S.L.
Calle Hornico y Villares 6
18840 Galera (Granada)
Spanje

Casa Lua is gevestigd in Galera, een gemeente in de provincie Granada. Deze provincie ligt in de regio Andalusië in Spanje. Dit is iets meer dan twee uur rijden vanaf het vliegveld van Alicante en ongeveer drie uur rijden vanaf het vliegveld van Malága. Ook vind je luchthavens in Almeria, Murcia en Granada, allen op anderhalf uur rijden. Met tien minuten ben je in het gezellige plaatsje Huéscar en met een half uurtje in één van de omliggende uitgestrekte natuurgebieden. Op ongeveer anderhalf uur rijden van Galera ligt de prachtige stad Granada.

Casa Lua Galera SL heeft een subsidie ontvangen van de Europese Unie en de Junta de Andalucía, via de Grupo de Desarrollo Rural Altiplano de Granada, voor het project “Casa Lua” dat tot doel heeft een grotwoningencomplex te reconstrueren voor gebruik als ecotoeristische accommodatie (“casa rural”).